ویزای دبی

در کشور امارات بر خلاف سایر کشورهای دنیا، صدور ویزای توریستی توسط اداره مهاجرت و وزارت کار انجام می‌شود و سفارت امارات متحده عربی ویزای توریستی صادر نمی‌کند. درخواست ویزای توریستی امارات متحده عربی تقریبا بی‌دردسر است و توسط کارگزاران زیادی انجام می‌گیرد. به دلیل عدم دخالت‌ سفارت، احتیاج به مصاحبه نیست و حضور متقاضی ضرورتی ندارد. فقط باید براساس نوع ویزایی که می‌خواهید، مدارک و پول کافی را به کارگزار مورد نظرتان برسانید.

انواع ویزاهای توریستی امارات

مسلما شما برای ورود به بعضی کشورها باید ویزای آن کشور و اجازه تعداد روزی در آن میتوانید اقامت داشته باشید را تهیه نماید. ویزای توریستی امارات معمولا ۱۴ روزه است و هر ویزا به مدت یک ماه اعتبار دارد؛ یعنی با ویزای توریستی امارات شما حق ۱۴ روز اقامت در شهر مورد نظرتان را دارید. البته دریافت ویزای یک ماهه و سه ماهه هم از امارات امکان پذیر است و با انتخاب این نوع از ویزا شما امکان یک یا سه ماه اقامت در شهر مورد نظرتان را دارید. هزینه ویزای توریستی امارات براساس نوع ویزا، مدت اقامت، عادی یا ضروری بودن متفاوت است. در صورتی که بخواهید بدون بلیط ویزا بگیرید، از شما یک چک ضمانت هم دریافت می‌کنند.

مدت زمان اخذ ویزای امارات

ویزای امارات در دو نوع عادی و اضطراری اخذ می‌شود. دریافت ویزای عادی معمولا ۷ روز کاری و ویزای اضطراری حدود ۳ روز کاری زمان می‌برد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای دبی

اسکن رنگی دقیق و کامل از دو صفحه اول پاسپورت

اسکن رنگی از یک قطعه عکس

نوع ویزا: یک بار ورود

توجه: ماندن در امارات حتی یک روز بیشتر از مدت اعتبار ویزا به هر دلیلی، خلاف قوانین امارات متحده عربی است و علاوه بر دریافت جریمه‌ی نقدی برای هر روز اقامت بیشتر، دچار دردسرهای قانونی دیگری نیز خواهید شد.

دبی-امارات(دوبی( توریستی 14 روزه عادی 280 درهم 

دبی-امارات(دوبی( توریستی 14 روزه فوری 365 درهم 

اختصاصی: تهیه شده توسط تولید محتوا در شرکت چرخ گردون